مژده به بینندگان تلویزیون GEM Junior و شبکه کرد زبان Kurdino

اگر از رسیور SD استفاده می کنید و برای دریافت این شبکه ها فاقد تصویر می باشد، به زودی فورمت پخش این شبکه ها به mpeg2 تغییر خواهد یافت و می توانید تصویر را در تمامی رسیور ها دریافت نمایید.
توجه فرمایید که تمامی شبکه های فرکانس ۱۱۸۸۰ عمودی، سیمبل ریت ۲۷۵۰۰ ماهواره یاه ست را خواهید توانست با رسیور های معمولی و بدون حتی ۱ درصد اختلالات ماهواره ای و پارازیت دریافت نمایید
این فرکانس شامل شبکه های زیر خواهد بود:

GEM TV
GEM Junioir
Kurdino
Dari 1
Tapesh International
Kliksat.Farhad
1 TV Afghanistan

توجه نمایید که اگر در دریافت برخی از این شبکه ها مشکلی دارید، موقت بوده و حل خواهد شد
با دریافت مسیر یاه ست در مدار ۵۲٫۵ درجه شرقی، از برنامه های بسیار سرگرم کننده به صورت HD و SD لذت ببرید


اگه قصد خرید ریسیور داری حتما این مطلب رو بخون!

نکاتی کوتاه اما مهم را در مورد مشخصات یک رسیور خوب به عرضتان میرسونم تا در زمان خرید بهترین جنس را بخرید و یک جورایی کلاه سرتون نره.

اول از همه بگم که در این پست به طور مستقیم به رسیور خاصی اشاره نمی کنم و تصمیم و قضاوت را برای خرید به عهده خودتان می گذارم تا مبادا دیگران فکر کنند که برای رسیور خاصی بازار یابی میکنم. پس لطفا بعد از خوندش لطفا سوالی در مورد چه ریسیوری پیشنهاد میکنید نفرمایید. 


 


نکته ای که در مرحله اول باید بسنجید مقدار پولی است که می خواهید برای خرید هزینه کنید که ١٠٠% هر چه پول بیشتری بدهید جنس بهتری خواهید خرید و مسئله بعدی اینکه در این پست من اصلا کاری با دستگاهی که با آپگرید کانال بیشتری باز می کند ندارم چون می خواهم تنها مشخصات فنی و ظاهری رسیور را بیان کنم و همانطور که اکثر دوستان اطلاع دارند قضیه آپگرید یک موضوع دائمی نمی باشد و یک مدت رسیور از طرف کارخانه ساپورت می شود و با ورود مدل جدیدتر ساپورت قدیم قطع می شود به همین دلیل نداشتن ثبات این نکته را قلم می گیرم. و اما نکات مهم و ضروری:

در حال حاضر در کشور ما مارکها و برندهای متفاوتی وجود دارد که در میان آنها تعداد اندکی نامشان بیشتر به گوش می رسد و چند سالی است که جوابشان را پس داده اند پس سعی کنید در وحله اول دور مارکهای نا شناخته و بدون ساپورت را خط بکشید حتی اگر فروشنده گفت که این فلان کانال را بیشتر باز می کند و از این جور حرفها و این را بدانید که یک رسیور خوب باید پشتیبانی قوی داشته باشد نه اینکه گارانتی ها منظورم سایتی که برای اطلاع رسانی شما موجود باشد و نام تک تک مدلهای تولیدیش در انجا درج شده باشد و اگر زمانی رسیوری خریداری کردید که نه سایتی دارد نه پشتیبانی مطمئن باشید که یک جنس ١٠٠% تقلبی به شما داده اند برای نمونه کمپانی استرانگ یا استارست مدلهای زیادی تولید کرده اند و همه نام این ٢ شرکت را می شناسند اما من خودم بالای ٢٠ محصول برایتان می آورم با همین نام و همان شکل ولی هر چه در سایت بدنبال مدلش بگردید پیدا نخواهید کرد و این فرم دستگاهها از همان نوعی هستند که سمت کشورهای حاشیه اسمبل میشوند که برد ماله یک رسیور دیگر و جعبه و پنل ماله یک کمپانی دیگر و نرم افزار هم ١٠٠% متفرقه پس تا اینجا این نکته مهم را داشته باشید تا بریم سر مقایسه مشخصات یک رسیور پدر مادر دارو اصل.

دومین نکته مربوط می شود به نکات سخت افزاری رسیور که شامل CPU-RAM_EPROM_FLASH می باشد این قطعات در تمامی رسیورها موجود می باشد ولی با فرکانسهای متفاوت و ظرفیت های مختلف پس همیشه از فروشنده این مقادیر را بپرسید و از این لحاظ رسیورها را با هم مقایسه کنید از بین این 4 قطعه CPU& FLASH از همه مهم تر هست و هر چه مقادیرشان بالاتر باشد در سرعت دستگاه و همچنین ساپورت بیشتر آپگریدها تاثیر گذار تر می باشد در حال حاضر رسیورهایی که جدیدا در خط تولید هستند همگی کمه کم 4 مگابایت فلش دارند که در حقیقت فلش همان هارد رسیور هست که نرم افزار بر روی آن نوشته می شود.

و اما مهمترین نکته سخت افزاری بخصوص در ایران با توجه به پ ا ر ا ز ی ت تیونر رسیور است که هر چه قویتر باشد و حساسیتش بالاتر باشد توان دریافت کانالهای ضعیف بیشتری را خواهید داشت و کمتر با پرش تصویر و شطرنجی شدن مواجه خواهید شد بخصوص در هوای برفی و بارانی که در بین تیونرهای مرغوب بازار مارک SHARP البته از نوع اصلش بسیار قدرت و توان بالایی دارد.

نکته دیگر سخت افزاری پاور یا منبع تغذیه رسیور است که در زمان کار به مدت طولانی بسیار تاثیر گذار است و اکثر منابع تغذیه هایی که در هنگام کار گرمای زیادی تولید می کنند بعد از مدتی بخصوص در قسمت خازن هایشان به مشکل بر می خورند پس هر چه دستگاه خنک تر بهتر برای مثال 2 نمونه رسیور قدیمی را نام میبرم که بسیار در هنگام کار حرارت تولید می کردند و جالب اینجاست که اکثرشون هم بعد از مدتی به مشکل بر می خوردند همان رسیورهای EuroStar & HUMAX Fox قدیمی خودمان.

نکته آخر سخت افزاری مربوط می شود به ریموت کنترل . اگر دقت کرده باشید بک سری ریموتها رو حتما باید به صورت مستقیم روبروی دستگاه بگیریم تا کار کند و بالاعکس در بسیاری از مدلها ریموت در هر حالتی باشد بخوبی کار میکند حتی اگر پشت به دستگاه باشد به این نکته هم زیاد توجه کنید چون بعد مدتی خیلی آدم رو عصبی میکنه.

......................

حالا میرویم سر نرم افزار : اگر نظر شخصی من را بخواهید با نرم افزارهای ساده و غیر گرافیکی خیلی بیشتر حال می کنم زیرا هر چه گرافیکی تر باشه سرعت عملکرد و حرکت بین منوها پایین میاد برای نمونه نرم افزار استارست های سری X5-X50-190 خیلی گرافیکی و کند است بر عکس سرعت سرچ بالای این رسیورها ولی در عوض استارست های 150 و 200 بسیار منوی نرم سبک و کاربری آسانی دارد و همیشه رسیورهایی که کارکردشان و منوهاشون راحت تر باشه مشتری راضی تر هستش که یکی از بدترین و سخت ترین منوها ماله استرانگ 4400 قدیمی است که واقعا خسته کننده هستش. از دیگر مزایای نرم افزاری یک رسیور خوب داشتن لیست انتخاب بیشتر و همچنین توان ادیت راحت کانالها و همچنین داشتن حالت اسکن سرچ بای نتورک است که به صورت اتوماتیک از روی خود ماهواره فرکانسهای جدید رو اضافه و اسکن میکنه که اکثر رسیورهای جدید این قابلیت رو دارند و آخرین نکته سافت وری ساپورت بالاترین ورژن Diseqc رسیور است که اگر اشتباه نکنم ورژن 2.0 می باشد که در نصب دیشهای گردان و سوئیچهای مرکزی بسیار کارآمد است.

و نکته آخر که من خودم بهش زیاد اهمیت نمیدهم ظاهر خیلی زیبای دستگاه است که البته برای خیلی ها مهم می باشد که اگر سعی کنید رسیوری پیدا کنید که همه مشخصات بالا را داشته باشد و زیبا هم باشد بسیار عالی است و اینکه جدیدا رسیورها کوچکتر شده و یک جورایی مینی هستند مانند سری جدید رسیورهای استرانگ. 


 

اینم۳۰ ویژگی یک ریسیور خوب 

 

1. ساپورت پروتوکلهای : جی باکس - CCcam - Mgcam - Evocamd - Newcs
2. خروجی HDMI جهت دیدن تصاویر با کیفیت بالا

3. امکان انتخاب رزولیشن و تغییر آن مخصوصا در هنگام ضبط

4. قابلیت دریافت کانالهای HD , SD واتصال به دیشهای HD

5.مجهز بودن به دو تیونر مرغوب جهت دادن و گرفتن همزمان دو سیگنال و نمایش بروی دو تلوزیون

6. مجهز به درگاه USB2 به بالا و جدیدا رسیورهای در حال ورود به بازارند که سازگار با استاندارد بلوتوث هستند

7.قابلیت PIP جهت دیدن همزمان دو یا چند کانال و در عین حال ضبط کردن

8. مجهز به پورت RJ45 جهت اتصالات شبکه ای و RJ11 جهت ورودی خط تلفن جهت اتصال به شبکه اینترنت

9.خروجی های مختلف صدا و تصویر از جمله SVIDEO خروجی صدای دیجیتال دالبی با اینترفیس اپتیک

10. دارا بودن سیستم عامل لینوکس

11. استفاده از پردازنده های نسل جدید که قابلیت های PVR , DVD , MP3 , MPEG4 , BLIND SEARCH , JPEG را ساپورت می کنند

12.استفاده از مودولاتور و دمودولاتورهای نسل جدید جهت دریافت هر نوع کانالی با هر مدولاسیونی

13.مجهز بودن به رم و گرافیک بالا جهت ویرایش تصاویر

14. مجهز بودن به حافظه کمکی جهت انجام عملیات ضبط و تایم شیفتینگ

15.ساپورت دستگاه توسط پچ نوسیان معروف

16.ساپورت درگاه کارت خوان با قابلیت ساپورت همه نوع کارت

17.ساپورت انواع موتورهای گردان و SAVE اطلاعات در خود ازجمله DiseqC 1.0, 1.2, USA
18. ساپورت انواع دانگل ها ازجمله دانگل الجزیره و Y4 و ...

19. عدم هنگ کردن در هنگام ضبط تصاویر

20 ضبط تصاویر با فرمتهای استاندارد و قابل دیدن در خود دستگاه و کامپیوتر

21. مجهز بودن به منوی پیشرفته EPG جهت دیدن اطلاعات و کانالها و برنامه ریزی

22. قابلیت ارنج سریع و راحت کانالها و عدم بهم ریختن آنها در هنگام سرچ جدید

24. قابلیت حذف و جابجایی کانالها تنها با فراخواندن شماره کانال

25. مجهز بودن کنترل ریموت دستگاه به دکمه های زوم و پاز و گرفتن عکس

26.بالا آمدن سریع دستگاه یا همان قابلیت FAST BOOTING

27. امکان انتقال سافتورها با USB و کابل RS232 و دارا بودن لودر کانال ادیتور

28. امکان اعمال تغییرات در پچ به عنوان مثال تغییر رنگ و بک گراند منوها و ...

29.مجهز بودن به قابلتهای سیگنال یاب در خود دستگاه همانند کاری که SATTELITE SYGNAL FINDER انجام می دهد

30. دارا بودن اکانت یکساله و مجانی بعضی کانالها و یا پروتوکلها 
 

تداوم روند کاهش دما در سواحل شمالی کشور

از بعد از ظهر آسمان استان های آذربایجان های شرقی و غربی ،‌اردبیل،‌زنجان،گیلان،‌قزوین، البرز، تهران ،‌مازندران و گلستان و با تاخیر آسمان استان های سمنان، خراسان شمالی و رضوی شاهد افزایش رشد ابر و بارندگی پراکنده خواهند بود.

 اصغری تصریح کرد: در سایر نقاط کشور وزش باد پدیده غالب است ضمن آنکه در ارتفاعات کرمان، شمال استان هرمزگان و شرق فارس امروز احتمال بارندگی پراکنده وجود دارد.
 
این کارشناس هوا شناسی در خصوص آخرین تغییرات دمایی تهران گفت: در تهران و سایر نقاط کشور تغییرات دمایی امروز بین 10 تا 20 درجه است و در خصوص سایر نقاط کشور همان طور که گفته شد تداوم روند کاهش دما منتهی با سرعت کند همچنان ادامه دارد ضمن آنکه برای خلیج فارس امروز شاهد پدیده غبار هستیم .

بر همین اساس سازمان هواشناسی نیز در گزارشی اعلام کرد: نقشه های پیش یابی نشان می دهد طی روزهای شنبه ، یکشنبه و دوشنبه هفته جاری آسمان کشور به ترتیب با بارش پراکنده ، وزش باد و در آخر جوی آرام خواهد داشت .

بر اساس این گزارش پاره ای از مناطق سواحل شمال کشور ، ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور با افزایش ابر مواجه است ، وزش باد و بارش پراکنده گاهی رعد و برق و کاهش دما برای این روز پیش بینی شده و علاوه برآن طی روز شنبه دریای خزر مواج است .

همچنین روزیکشنبه هفته جاری (فردا) در برخی نواحی نیمه شرقی وزش باد و افزایش ابر رخ خواهد داد و برای روز دوشنبه در اغلب نقاط کشور جو آرامی خواهیم داشت .

بر اساس این گزارش آسمان تهران روز شنبه کمی ابری در ارتفاعات افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده و گاهی باد مورد انتظار است .

تهرانی ها در روز یازدهم فروردین آسمانی صاف و در پاره ای از نقاط غبار صبحگاهی را شاهد خواهند بود .

از سوی دیگر استانهای شمالی کشور گیلان و مازندران برای روزهای شنبه و یکشنبه وضعیت جوی مشابهی دارند و استان گلستان تاحدودی متفاوت پیش بینی شده است .

آسمان استانهای گیلان و مازندران در روز شنبه کمی ابری در ارتفاعات افزایش ابر خواهند داشت و روز یکشنبه هوایی صاف در این دو استان مورد انتظار است .

استان گلستان نیز روز شنبه کمی ابری تا نیمه ابری و با بارش پراکنده ،گاهی وزش باد دارد و روز یکشنبه نیز کمی ابری گاهی وزش باد پیش بینی شده است .

آکادمی گوگوش کپی ناموفق آمریکن ایدل

این روزها بحث این شوی تلویزیونی در بین خانواده های ایرانی قوت گرفته است. آکادمی را میشه گفت نخستین شوی خوانندگی دانست. آکادمی یک برنامه ای است که به ظاهر و دقیق از روی برنامه پردطرفدار آمریکن آیدل کپی شده است.

در american idol  که این برنامه در سال ۲۰۰۲ توسط شبکه ی FOX با مدیریت Simon Cowel شروع به پخش کرد.که این برنامه هنوزم ادامه داره که امسال فصل جدیدش دارد پخش می شود.در هر Season تعداد زیادی از اونایی که فکر میکنن صدا دارن میرن تست میدن بعدش کلیشون حذف میشن.بعد ۱۴۷تا قبول میشن که بلیط طلایی هالیوود رو میگیرند(تو آکادمی برگه طلایی میدن). که اونام یه مقداریشون حذف میشن و ۱۰۷ تا میمونن.دوباره اجرا میکنن و از بینشون ۳۶ تا انتخاب میشن و بعدشم ۱۰ تا میمونن که خیلی بیشتر مشهور میشوند.

این برنامه هر هفته ۵شنبه و جمعه پخش میشه که شرکت کننده ها ۵ شنبه اجرا دارن داور ها نظرشونو در مورد اجرا میگن و تا فرداش مردم میتونن از طریق line های American Idol به اجرا ها رای بدن.بعدش فرداش یه نفر از شرکت کننده ها حذف میشه.واز اون جایی که جمعه ها وقت زیاد میارن یک یا چند تا خواننده هم دعوت میکنند.اینقدر هفته به هفته حذف میشن تا اینکه ۲ نفر آخر میمونن که این دو تا خیلی معروف میشن. بعدش نوبت به فاینال میرسه.۵شنبه ی هفته ی آخر دو نفر باقیمونده هر کدوم ۳تا آهنگ اجرا میکنن که یکیشو خودشون انتخاب کردن یکیشو یکی از داورا پیشنهاد کرده و یکیشو هم برای اینکه اگه برنده شدن توی آلبومشون بزارن.دوباره تا فرداش مردم میتونن رای بدن و برنده رو انتخاب کنن.فرداش همه ی شرکت کننده های اصلی(۸ تایی که حذف شده بودن) میان و با دو نفر باقیمونده و با کلی از خواننده های معروف اهنگای اونا رو اجرا میکنند.

اما در اکادمی گوگوش،داوطلبان شرکت در برنامه آکادمی موسیقی گوگوش پس از نام‌نویسی اینترنتی در سایت این شبکه تلویزیونی، بایستی ویدئوهای تولید شده از سوی خودشان را برای تلویزیون من و تو ۱ بفرستند. همه ویدئوها توسط هیأت داوری دیده و در پایان هشت داوطلب به لندن فراخوانده می‌شوند. به گفتهٔ دست‌اندرکاران برنامه، داوطلبان زیر نظر گوگوش و همکارانش که آهنگ‌ساز، ترانه‌سرا یا تنظیم‌کننده هستند، فنون خوانندگی را یاد می‌گیرند. همه این قسمت‌ها پیش‌تولید می‌شوند و سپس داوطلبان برای یک ماه به کشورهای خود باز می‌گردند.

برای شرکت در این برنامه محدودیتی وجود ندارد. به گفتهٔ رها اعتمادی، در کنار داوطلبانی که از کشورهای اروپایی یا آمریکا برای شرکت در این برنامه نام نویسی کرده‌اند، تاکنون چندین درخواست نیز از ایران فرستاده شده است. وقفهٔ یک ماهه در برنامه و بازگشت هشت داوطلب به کشورهایشان، که شاید ایران نیز جزو آنها باشد، تا مدت‌ها مشغلهٔ ذهنی سازندگان بوده است.

در این مسابقه هیأت داوری نظر روشنی در باره داوطلبان نمی‌دهد و تنها مردم خواهند بود که در طی چندین هفته‌ای که بیننده این برنامه‌های پیش‌تولید شده بوده‌اند با داوطلبان و نقاط قوت و ضعف آنها به خوبی آشنا می‌شوند. داوطلبان پس از نزدیک به یک ماه بار دیگر به لندن خواهند آمد و این بار پس از هر برنامه خط‌های تلفن به روی بینندگان باز خواهد شد تا سرانجام آنها با رأی‌های تلفنی خود، برنده را مشخص می‌کنند.

خوب حالا شما کاربران عزیز نظر بدهید این برنامه آکادمی ، ایده چه کسی بوده است ؟ آیا سیستم نظر سنجی ها  و رای گیری ها دقیق است ؟؟ چرا آکادمی در فصل سوم خودش باید محبوبیتش را از بین بینندگان از دست بدهد ؟  چرا آمریکن ایدل ده فصل موفق را سپری کرده است و هیچ گونه شک و شبهه ای بوجود نیامده است اما در آکادمی گوگوش امسال حاشیه ها و دروغپردازی های شبکه من و تو بسیار چشمگیر بود ؟؟؟ چرا هیچ پیشینه در اینترنت برای ارمیا(برنده آکادمی امسال) وجود ندراد ( با سرچ نام ارمیا هیچگونه عکسی از قبل از آکادمی و دوران کودکی او پیدا نخواهید کرد )اما تمام شرکت کنندگان سابقه و پیشینه ای مختلف در نت دارند ؟ چرا امیر حسین دیشب بین حضار نبود و در استیج ظاهر نشد آ؟؟آیا غیبتش مبنی بر ایجاد تقلب در آکادمی است ؟؟ حضور شهرام شپره در آکادمی  چه منفعتی داشت  ؟ ا هداف پنهان سازندگان این برنامه چیست ؟

(لطفا فقط نظر شخصی خودتونو بدید)

چند درصد از مردم یاه ست را دریافت می کنند؟

  

چند زمانی است بعد از روی ایر رفتن شبکه های پکیج GEM به صورت اچ دی بر روی ماهواره یاه ست، سخن از این بود که این جهت تا سال ها نمی تواند بیننده ای جذب نماید و گفته می شد به جز افراد محدود به قول دوستان مرفحین بی درد افراد دیگری رسیور اچ دی تهیه نخواهند نمود و این جهت طرفداری کسب نخواهد کرد!

متاسفانه مقداری زود بود که به یک باره این تعداد شبکه HD روی ایر بروند و آن هم در جهتی که نه تنها کمترین بیننده را در ایران دارد بلکه می تواند گفت در ابتدا هیچ بیننده ای نداشت!

لازم به ذکر است هیچ کجای دنیا، یک پکیج تلویزیونی قبل از راه اندازی شبکه های SD خود روی ایر نمی رود! یعنی در صورتی که نسخه های SD شبکه موجود باشند، نسخه HD هم روی ایر خواهد رفت. اما یکی از اشتباهاتی که مسئولان فارسی زبان یاه ست انجام دادند، روی ایر بردن شبکه های اچ دی، و تمرکز بر روی این وضعیت بود که اگر آینده نگری صورت می گرفت، این ماهواره ابتدا می توانست با روی ایر بردن چندین شبکه SD متفاوت با برنامه های جذاب، برای آنان که قدرت خرید رسیور اچ دی ندارند، بیننده جذب نماید و سپس به تدریج نسخه HD شبکه ها را روی ایر ببرند و اطلاع رسانی کنند تا مردم بتوانند هم از شبکه های اچ دی استفاده کنند و هم آنان که نمی توانند دستگاه خریداری کنند از شبکه های اس دی سود ببرند.

اما چند زمانی است که به دلیل پارازیت ها و اختلالات فراوان بر روی جهت هایی همچون هاتبرد، یوتلست و حتی عرب ست، در شهرهای بزرگ به ویژه تهران، شیراز، مشهد، کرمانشاه، و به مقدار کمتر در شهرهای کوچک، گاها هیچ سیگنالی از ماهواره دریافت نمی شود، اما با این وجود ماهواره ای مانند یاه ست به راحتی قابل دریافت است! عده ای می گویند که این ماهواره هم به زودی پارازیتی خواهد شد، اما خودم با چشم دیدم که در یک شهری مانند تهران، نه هاتبرد قابل دریافت بود نه یوتل و نه عرب ست! اما نایل ست و یاهست به راحتی دریافت شدند.

از این مساله گذشته، هزینه ماهواره هایی مانند هاتبرد بسیار بالا بوده و اکثر فرکانس های به درد بخور و قوی پر می باشند! برای همین برای شبکه های تلویزیونی به خصوص شبکه های فارسی که به دلیل پخش از کشور هایی به جز وطن خود، با آگهی های خوبی روبرو نیستند، به نظر شدنی نبوده که از ماهواره هایی مانند هاتبرد، یوتلست و حتی عرب ست پخش شوند.

توسط گروه GEM Cast شبکه های فارسی مانند AAA Music و PDF و کلیک ست حال چه به صورت رایگان چه به صورت تخفیف در امر روی ایر رفتن شبکه، به یاه ست پیوستند که بعد از پخش آزمایشی قطع شدند. در چند روز گذشته بعد از عید هم شبکه طپش روی این ماهواره روی ایر رفتن که جدا از مشکلات مالی که برای شبکه پیش آمد، هنوز هم طرفداران بسیاری در ایران داشته، تا آنجا که عده بسیاری گفتن که به خاطر همین یک شبکه با وجود این که با این جهت مخالف بوده اند، آن را دریافت کرده اند.

آمار فیسبوکی و نظرسنجی های وبسایت ها و پیج های فیسبوکی نشان از آن دارد که بیننده های این جهت ماهواره ای نسبت به زمان های گذشته چند برابر شده اند، اما هیچ گاه نمی توان به آن بسنده کرد و این جامعه آماری را دقیق دانست.

هنوز هیچ آمار رسمی وجود ندارد که چند درصد از مردم این جهت را دریافت می کنند، اما چیزی که مشخص است، این است که این جهت تنها در صورتی پر طرفدار تر خواهد شد که شبکه های SD بیشتری روی آن روی ایر بروند! چرا که در صورتی که شبکه های SD  روی ایر بروند، مردم دیگر نیازی به رسیور های چندصد هزار تومانی نخواهند داشت و فقط با قرار دادن یک دیش ماهواره ای می توانند از برنامه ها لذت ببرند!

تجربه طپش نشان داد که با روی ایر رفتن حتی 1 شبکه SD، این جهت می تواند در جذب بیننده موفق تر باشد. جذب بیننده برای این جهت مساوی خواهد بود با آگهی های بیشتر برای تمامی شبکه های واقع در آن، و کسب موفقیت های بیشتر برای مسئولین آن

در ضمن این یک مساله بدیهی است که یک جهت ماهواره ای زمانی که بیننده ای ندارد، شبکه های حتی پولی را به صورت رایگان با خرج و هزینه خود روی ایر خواهد برد تا بیننده جذب کند. این فقط کار شرکت ماهواره ای الیاه ست نیست. شرکت های ماهواره ای بزرگی مانند یوتلست و عرب ست نیز این کار را بار ها انجام داده اند. چه بسیار تا چند سال پیش شبکه ای مانند Boomerang بر روی عرب ست به صورت رایگان پخش می شد. یا چه بسیار جهت های ماهواره ای زیادی که دست به این کار زده اند. پس بیایید از سخت گیری های نا سالم خودداری نماییم. شاید بهتر باشد دیدمان را نسبت به قضیه تغییر دهیم! 

به هر حال اگر مسئولین این ماهواره دستی بجنبانند می توانند این انقلاب رسانه ای را به ثمر برسانند و این ماهواره را به یکی از جهت های پر طرفدار در ایران تبدیل کنند و این کار با روی ایر رفتن 100 شبکه HD هم شدنی نخواهد بود، چرا که روی ایر رفتن یک شبکه SD نام آشنا و یا یک شبکه SD پر محتوا، بسیار سودمند تر از 100 شبکه HD خواهد بود.